Pagina de start a forumului BestTeam.MyForum.ro
Inregistrare • Cautare • FAQ • Membri • Grupuri • Autentificare
[Tutorial in romana]Tentacul

 
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului BestTeam.MyForum.ro » TUTORIALE PROGRAME DE EDITARE Subiectul anterior
Subiectul urmator
[Tutorial in romana]Tentacul
Autor Mesaj
newstylegfx
Soldat
Soldat
newstylegfx

Data inscrierii: 20/Iul/2007
Mesaje: 33

Mesaj [Tutorial in romana]Tentacul Raspunde cu citat (quote)
Pas 1. Deschideti un document 300px x 300px.

Pas 2. Din paleta de colorații alegeti DDDDDD (gri deschis). Apasati Paint Bucket Tool (G) si faceti clic in interiorul documentului.

Pas 3. Adaugati un înveliș nou (Layer 1).

Pas 4. Apasati Rectangular Marquee Tool (M), faceti o selectie similara celei din imaginea de mai jos.
[Tutorial in romana]Tentacul [Tutorial in romana]Tentacul

Pas 5. Apasati tasta D (foreground negru). Apasati Paint Bucket Tool (G) si faceti clic in interiorul documentului (selectia va fi umpluta cu negru).

Pas 4. Adaugati un strat nou (Layer 2).

Pas 5. Apasati tasta X (foreground alb). Apasati Paint Bucket Tool (G) si faceti clic in interiorul documentului (selectia va fi umpluta cu alb).

Pas 6. Select -> Deselect.

Pas 7. Avand Layer 2 selectat apasati Filter -> Blur -> Gaussian Blur, setati Radius 5.

Pas 8. Avand stratul Layer 2 selectat apasati CTRL+E. Layer 1 si Layer 2 se vor uni obtinandu-se Layer 1.

Pas 9. Edit -> Transform -> Distort. Se apasa SHIFT + ALT se face clic pe coltul din stanga jos (al selectiei) si se trage spre centru pana se obtine o imagine similara celei de mai jos, apoi se apasa Enter.
[Tutorial in romana]Tentacul [Tutorial in romana]Tentacul

Pas 10. Filter -> Distort -> Shear. Realizati o alura a curbei similara celei de mai jos.
[Tutorial in romana]Tentacul [Tutorial in romana]Tentacul

Pas 11. Filter -> Artistic -> Plastic WARP cu parametri:
Highlight Strenght: 10
Detail: 10
Smothness: 2

Pas 12. Adaugati un strat nou (Layer 2).

Pas 13. Apasati Brush Tool (B) apoi clic dreapta pe imagine, selectati:
Master Diameter: 30px

Pas 14. Din paleta de nuanțe alegeti FF0000 (rosu). Faceti clic din loc in loc pe suprafata tentaculului.

Pas 15. Avand stratul Layer 2 selectat apasati tasta CTRL si faceti clic pe stratul Layer 1. Apasati simultan tastele CTRL+SHIFT+I apoi tasta DELETE (culoarea rosie a ramas doar deasupra suprafetei tentaculului).

Pas 16. Select -> Deselect. Imaginea obtinuta este similara celei de mai jos.
[Tutorial in romana]Tentacul [Tutorial in romana]Tentacul

_________________
[Tutorial in romana]Tentacul [Tutorial in romana]Tentacul
24/07/2007 17:08 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului BestTeam.MyForum.ro » TUTORIALE PROGRAME DE EDITARE Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la: 
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro